Η Εταιρεία

Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
…τα ανταλλακτικά σήμερα

Η εταιρεία Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ιδρύθηκε το 1974 από το Βασίλη Τζιανέτα. Η σκληρή δουλειά, το κέφι και το μεράκι, οδήγησαν μία αρχικά μικρή οικογενειακή επιχείρηση στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η πορεία μας διαρκεί σχεδόν 4 δεκαετίες και είμαστε υπερήφανοι που η Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα, μέσα από καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, ταλαντούχους ανθρώπους και μια υπεύθυνη προσέγγιση στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το αυτοκίνητο είναι μια σημαντική επένδυση είτε πρόκειται για ιδιωτική είτε για επαγγελματική χρήση. Ο πελάτης δικαιούται και πρέπει να έχει πλήρη, αναλυτική ενημέρωση και συνεχή υποστήριξη σε όλη την διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Στην Ν.Β.ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ αυτό ακριβώς κάνουμε. Είμαστε δίπλα σας γιατί γνωρίζουμε ότι μόνο έτσι θα είστε πελάτες μας για μία ζωή, όπως τόσοι άλλοι τα τελευταία 40 χρόνια.

Σας προσφέρουμε μια ευρεία και ελκυστική γκάμα προϊόντων, επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείου και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Η N.B.TZIANETAΣ διαθέτει τεράστια γκάμα ανταλλακτικών aftermarket - και γνήσιων ανταλλακτικών AUDI VW SEAT SKODA BMW και MERCEDES - που ικανοποιεί τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού και Ασιατικού πάρκου αυτοκινήτου από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον τομέα των aftermarket ανταλλακτικών που διαθέτει η Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ καθώς και την υψηλή διαθεσιμότητα των πάνω από 30.000 προϊόντων της προς όφελος σας. Αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους, κάτι που κάνουμε με επιτυχία για πάνω από 40 χρόνια.