Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
…τα ανταλλακτικά σήμερα

Η εταιρεία Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ιδρύθηκε το 1974 από το Βασίλη Τζιανέτα. Η σκληρή δουλειά, το κέφι και το μεράκι, οδήγησαν μία αρχικά μικρή οικογενειακή επιχείρηση στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η πορεία μας διαρκεί σχεδόν 4 δεκαετίες και είμαστε υπερήφανοι που η Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα, μέσα από καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, ταλαντούχους ανθρώπους και μια υπεύθυνη προσέγγιση στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ διαθέτει ιδιόκτητες, μοντέρνες κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1250 τμ στην οδό Ολυμπιονικών, καθώς και ΝΕΑ αποθήκη 250 τμ στις παλιές εγκαταστάσεις της, στην οδό Παπαφλέσσα στη Λαμία.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το ανθρώπινο δυναμικό της Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση και με δραστηριοποίηση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς.

Βασική μέριμνα για τη Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας και να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η ασφάλεια και ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας.

Καθώς μεγαλώνει καθημερινά η γκάμα των προϊόντων μας, ο ποιοτικός έλεγχος είναι συνεχής και γίνεται με αυστηρά κριτήρια.